zondag 19 april 2020

Sporten zonder sportschool - onze eigen kickboksringHet liefst sport ik minstens drie keer per week in de gym, maar die is nu natuurlijk gesloten. Geen reden om de hele dag voor de buis te zitten. Oké niet waar... soms is dat ook keihard genieten. Gisteren 'Mocro Maffia' in één ruk uitgekeken: aanrader! Hoe ik sport in deze Corona tijd? Van de tuin maken mijn vriend en ik een kickboksring. Stoelen, tafels en planten aan de kant en meppen maar!

Een tijdje geleden hebben we dit ook al eens geprobeerd. Op een zonnige zondag als deze dacht mijn vriend dat hij Rico Verhoeven tegenover zich had, wat resulteerde in een gekneusde rib bij mij. Sindsdien mag ik losgaan op hem en mag hij alleen verdedigen bij het sparren. BAM! Zoals je ziet hebben we ook een tribune; de balkons van de buren. Die joelen vrolijk mee! Thanks voor de support. #motivatie

Als warming up is het heerlijk om te gaan hardlopen. Dat is nu net een videogame, waarbij alle mensen een dodelijk virus bij zich dragen. Mijn goal is om deze "tegenstanders" te ontwijken. Kom ik binnen anderhalve meter, dan ben ik besmet. Als dat geen motivatie is om veilig mijn parcours af te leggen, dan weet ik het niet meer. Ik ren voor mijn leven! #socialdistancing

En nu is het tijd voor een hapje en een wijntje. Die calorieën hebben we natuurlijk niet voor niets verbrand! Hoe trainen jullie nu de sportscholen gesloten zijn?