maandag 13 april 2020

Van feestbroek naar tuinbroekVrolijk Pasen! De dag begon hier met een 'riant' paasontbijt (we hadden nog precies twee eitjes in huis). Misschien was het toch geen slecht idee om te gaan hamsteren...

Wat ik graag doe op een zonnige dag als deze? Lekker kliederen in de tuin. De broek met hysterische zonnebloemetjes heb ik eigenlijk gekocht voor het festivalseizoen, maar hij is ook top voor het tuinieren! Zo kan het leven gaan. Maar er kan alsnog gedanst worden hoor, muziekje aan en gaan.


Vandaag heb ik onze vuilnisbak van zink opgevrolijkt met het plantje: de ooievaarsbek (niet om weg te gooien). Nu hebben onze huisdieren, de gekke zebra's, ook wat om naar uit te kijken! 
Ons kneuterige zitje voor de middagborrel is voorzien van een decoratieve gieter, en een pot van aardewerk met de 'Geranium Sanguineum' erin. De klimop komt gratis via de buren, waarvoor dank! En in de spiegel is de tuintrap al te zien. Hier heb ik hangpotjes geplaatst met de lavendel 'Dwarf Blue', het biologische madeliefje 'Bellis Perennis' en zoals je ziet ook de 'Geranium Sanguineum' zodat de trap bij het zitje past qua kleur.

Het grappige is dat niet ik, maar mijn amstermannetje, de roze madeliefjes heeft uitgezocht. Je kon me opvegen! De bloemen zijn nog eetbaar ook, mocht je echt trek hebben. Ook heb ik zonnebloemzaadjes geplant, maar het duurt nog wel even voordat ik de hoogste zonnebloem van Amsterdam in de tuin heb! #goals

Ook groene vingers? De meeste accessoires komen bij 'De Balkonie' vandaan, het is echt de moeite waard om hier een kijkje te nemen. Wat mij betreft dé plek in Amsterdam voor inspiratie voor je balkon of tuin.


Hier een kleine impressie van wat ik vandaag gemaakt heb. Wat vinden jullie ervan?